Leseno kladivo za mehčanje zrezkov, češnja

4,05 Cena z DDV

Leseno kladivo za meso je nepogrešljiv pripomoček pri pripravi mehkih in sočnih zrezkov v vsaki kuhinji. Meso lahko potolčete na dva načina.

  • praktično in priročno kladivo
  • kladivo za zrezke ima dve različni kovinski ploščici: nazobčana in valovita stran
  • les: češnja, zaščiteno s premazom primernim za stik z živili

 

5 na zalogi

Zakaj dve strani na enem kladivu za zrezke?

Valovito stan uporabite za mehčanje perutnine ali zrezkov, da izenačite debelino mesa, saj se bodo le tako zrezki spekli enakomerno. Da vaše meso ne bo žilavo uporabite nazobčano stran kladiva, saj zobi razbijejo vlakna, zaradi katerih je meso trdo.

Po uporabi izdelek speremo pod vodo in osušimo.

Kladivo ni primerno za pranje v pomivalnem stroju.

Izdelek je lahko tudi lepo in uporabno darilo.

V primeru večjih količin pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo!

 

Izdelano v Sloveniji, z nakupom podpirate slovenske izdelke!

Teža 0,15 kg
Dimenzije 27 × 11 cm