Leseno kladivo za meso s kovinskima ploščicama

3,98 Cena z DDV

Kladivo za meso je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček pri pripravi mehkih in sočnih zrezkov v vsaki kuhinji. Meso lahko mehčate na dva načina.

  • praktično in priročno kladivo za meso
  • nazobčena in valovita kovinska ploščica
  • dolga življenjska doba kladiva
  • les: bukev

2 na zalogi

Zakaj dve različni kovinski ploščici?

Valovito stan uporabite za mehčanje perutnine ali zrezkov, da izenačite debelino mesa, saj se bodo le tako zrezki spekli enakomerno. Da meso ne bo žilavo pa uporabite nazobčeno stran kladiva, saj zobi razbijejo vlakna, zaradi katerih je meso trdo.

Po uporabi kladivo speremo in umijemo pod vodo ter osušimo.

Leseno kuhinjsko kladivo ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Izdelek je lahko tudi lepo in uporabno darilo.

V primeru večjih količin nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo!