Leseni izdelki

Za vašo kuhinjo, za vaš dom, za vas ...

Uporabni izdelki

za kuhinjo

Oglejte si ponudbo lesenih kuhinjskih izdelkov...

Lesene igrače

Pestra ponudba igrač izdelanih iz lesa...

Leseni božični okraski

Naravni in ekološki okraski za prijetno božično vzdušje...

Izdelki iz lesa za vaš dom, za vašo kuhinjo, leseni izdelki za vas!

Dobrodošli v spletni trgovini SVET LESA!

Pestra ponudba izdelkov iz lesa, kot so leseni kuhinjski pripomočki, lesene igrače, leseni izdelki za osebno nego, leseni izdelki za dom, …

LESENI IZDELKI V AKCIJI:

O lesenih izdelkih

Leseni izdelki, ki so naprodaj v naši spletni trgovini so večinoma izdelani v lastni proizvodnji. Tako imenovana “suha roba” je značilna za Sodražico ter Ribnico. Izdelava izdelkov iz lesa v našem podjetju poteka že od leta 1990. Leseni izdelki so naravni, na otip prijetni, ne škodujejo zdravju ter so varni za uporabo. Ko iščemo darilo za rojstni dan je leseni izdelek lahko prava izbira. Lesen kuhinjski pripomoček je nepogrešljiv v vaši kuhinji, ker leseni izdelki ne poškodujejo vaše posode. Lesena promocijska darila postajajo vedno bolj priljubljena iz ekološkega in uporabnega vidika.

Ob pravilni negi in čiščenju so leseni izdelki lahko v dolgotrajni uporabi. Čiščenje lesenih izdelkov za kuhinjo naj bo ročno, leseni izdelki pa naj bodo po pranju postavljeni navpično, da se voda čimprej odteče. Lesene igrače so prijetne na otip in so iz ekološkega vidika v nepredstavljivi prednosti pred plastičnimi igračami. Vaši otroci bodo neizmerno uživali pri uporabi različnih lesenih igrač ter lesenih pripomočkov za vadbo ali igro na prostem. Pri razvoju in izdelavi lesenega izdelka je vedno v mislih uporabnost, kakovost ter trajnost.